Formidlingsstærk og digitalt orienteret student søges til interesseorganisation

Brænder du for digital kommunikation og forstår at formidle svære budskaber i skarpt skårne fortællinger? Er du udadvendt af natur og navigerer sikkert i en travl hverdag med ansvar og mange interessenter? Og har du endda en indre projektleder, der drømmer om at prøve kræfter med kampagnearbejde og dets mange facetter? Så er det dig, vi mangler som vores nye kommunikationsstudent hos RettighedsAlliancen.


Om os
Vi er en interesseorganisation, som repræsenterer mere end 100.000 danske rettighedshavere inden for film, musik, litteratur og design. Vores kontor ligger på Vesterbrogade midt i København, hvor vi sidder et lille team af jurister og kommunikatører, som arbejder for at skabe fair forretningsvilkår for vores medlemmers produkter og services på digitale platforme. Vi keder os meget sjældent, men har til gengæld altid tid til et grin og en snak over kaffen. Vi værdsætter hinanden og nyder stor styrke i forskellige fagligheder og tæt sparring på tværs af områder. En essentiel del af vores arbejde er kommunikations- og kampagnearbejde, og det er netop derfor, vi har brug for dig.

Om dig og jobbet
Som kommunikationsstudent hos os får du først og fremmest en central rolle i udvikling og eksekvering af vores kampagne Os Der Elsker Viden. I samarbejde med projektlederen bliver du ansvarlig for at drive og udvikle kampagnen, der kører over de næste år. Du får indsigt i annoncering og kommunikationsplanlægning, hvorfor erfaring med Google Adwords og Analytics, CMS og Facebook Business Manager mv. er et stort plus. Evner inden for grafik, billede- og videobehandling vil vi også elske, da vi laver det meste indhold selv.

Først og fremmest skal du dog drives af en interesse for sociale medier og digital kommunikation, have initiativ og ikke bare gribe bolde, men også selv turde kaste dem. Ikke mindst fordi du, udover at udvikle og drifte platforme, bliver primus motor på at få Os Der Elsker Viden til at leve på institutioner og hos samarbejdspartnere. Du kommer i kontakt med og skal skabe relationer hos alt fra studieledere til studerende, og det kræver vejledning, opfølgning og gåpåmod.

Hvis du næres af formidling, er udadvendt af natur og kan navigere mellem både rutiner og travlhed, detaljer og interessenter, så lover vi dig en sjov hverdag med stejl læringskurve og flad struktur.

Det praktiske
Stillingen vil være på cirka 15 timer om ugen med start hurtigst muligt. Vi er fleksible i eksamensperioder, ligesom vi regner med, at du er fleksibel, når vi har ekstra travlt. Vi ser meget gerne, at du har i hvert fald to år tilbage af studiet. Løn efter nærmere aftale.

Er det dig, vi mangler?
Så send hurtigst muligt og senest d. 15. juni 2019 ansøgning og CV til Emma Blomgreen på [email protected]

Vi indkalder løbende til samtale og ansætter, når rette kandidat er fundet.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.rettighedsalliancen.dk og udforske nogle af vores kampagner på www.osderelskerviden.dk, www.osderelskerfilm.dk og www.sharewithcare.dk.