Medlemmer

Dansk Journalistforbund

Dansk Journalistforbund (DJ) er en fagforening og en mediepolitisk interesseorganisation med over 15.000 medlemmer. Foreningen organiserer alle ansatte og freelancere, der skaber indhold til kommunikation og medier.

Danske Skønlitterære Forfattere

Danske Skønlitterære Forfattere (DsF) arbejder for at varetage og forbedre de professionelle skønlitterære forfatteres vilkår. Foreningen har ca. 200 medlemmer.

Danske Forlag

Danske Forlag er interesseorganisation for de danske forlag og har til formål at fremme deres fælles interesser ved at skaffe forlagene information om og indflydelse på lovgivning og andre væsentlige forhold.

Dansk Artist Forbund

Dansk Artist Forbund (DAF) er faglig organisation for solister, bands og grupper inden for alle musikalske genrer, og DAF repræsenterer artister, der arbejder professionelt med musik, scenekunst og underholdning.

Dansk Musiker Forbund

Dansk Musiker Forbund (DMF) er fagforening for sangere, musikere, musikundervisere m.fl. DMF er til for at højne medlemmernes sociale, kunstneriske og økonomiske stilling og har ca. 6.400 medlemmer.

Danske Filminstruktører

Danske Filminstruktører (DF) er en medlemsforening, som blandt andet har til formål at organisere alle, der arbejder som instruktører inden for de audiovisuelle medier, for at sikre og forbedre deres interesser og vilkår.

Dansk Skuespillerforbund

Dansk Skuespillerforbund (DSF) er faglig organisation for skuespillere, dansere, operasangere og koreografer. Foreningen varetager medlemmernes interesser vedr. overenskomster, og den søger at fremme deres vilkår.

Producentforeningen

Foreningen er branche- og arbejdsgiverorganisation for danske indholdsproducenter, dvs. producenter af film, tv, reklamefilm og computerspil. Som en af de eneste i Europa samler den altså mange områder i én forening.

Foreningen af Filmudlejere i Danmark

Foreningen af Filmudlejere i Danmark (FAFID) er en medlemsforening for danske filmudlejere, dvs. de udlejere, som lejer film ud til de danske biografer. Foreningen varetager medlemmernes interesser.

Foreningen af Danske Videodistributører

Foreningen af Danske Videodistributører (FDV) er en brancheforening for leverandører og producenter af videogrammer til dansk detailhandel. Medlemmerne er de store filmselskaber.

NCB

Nordisk Copyright Bureau (NCB) er et nordisk selskab, der i samarbejde med tilsvarende copyrightselskaber verden over administrerer rettighederne til indspilning og kopiering af musik på cd, dvd, film og internettet m.v.

Koda

Koda er en nonprofit-forening, som sørger for, at skaberne af musik får betaling, når musikken bliver spillet offentligt. Medlemmerne er fx komponister og sangskrivere, og Koda har i alt mere end 34.000 medlemmer.

IFPI

IFPI Danmark er musikselskabernes brancheorganisation og arbejder for at sikre de bedst mulige vilkår for danske musikselskaber. Det gør de ved at fjerne barrierer for digital udvikling og sikre musikselskabernes rettigheder.

Louis Poulsen

Louis Poulsen Lighting A/S designer og markedsfører produkter inden for belysning og tilbyder rådgivning, planlægning og produktudvikling i langt størstedelen af verden.

UBVA

UBVA står for Udvalget til Beskyttelse af Videnskabeligt Arbejde. Udvalget er organiseret under Akademikernes Centralorganisation (AC). UBVA varetager akademikeres interesser i forbindelse med ophavsret. I alt har UBVA ca. 220.000 medlemmer, og herunder er omkring 50.000 aktive ophavsmænd.

Danske Dramatikere

Forbundet er en interesseorganisation for dramatikere inden for teater, film, tv og radio samt for bearbejdere af dramatik, oversættere og librettister (forfattere til bl.a. operaer og musicals). Organisationen blev dannet i 1906 og har i alt mere end 300 medlemmer i dag.

Brancheforeningen for Undervisningsmidler

Brancheforeningen for Undervisningsmidler (BFU) forhandler og formidler interesserne for 38 producenter og leverandører af undervisningsmidler til grundskoler og videregående uddannelser.

VISDA

VISDA – Visuelle Rettigheder i Danmark – er en nonprofit-organisation, som forvalter ophavsrettigheder for mere end 2.500 danske billedkunstnere. Desuden sørger organisationen for, at både danske og udenlandske kunstnere får betaling for brugen af deres produkter.

Republic of Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen er et internationalt, eksklusivt designbrand, grundlagt i Danmark i 1872 med en mission om at skabe tidløst design. Fritz Hansens kollektion består af internationalt anerkendte møbelklassikere samt moderne møbler, belysning og boligtilbehør.

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn, grundlagt 1908 i Odense, er et møbelfirma, der producerer møbler i høj kvalitet og med lang levetid – lavet af de bedste materialer og fremstillet på den bedst mulige måde miljømæssigt.

Rosendahl Design Group

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition er nøgleordene bag Rosendahl Design Group, hvis ambition det er at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over.

PP Møbler

PP Møbler er et familieejet dansk møbelsnedkeri, grundlagt i 1953, med en stærk tradition for at skabe designmøbler af høj kvalitet. Motivationen har altid været en fælles kærlighed til træ og en stædig tro på, at teknik, opfindsomhed og håndværk kan forenes i en stræben efter kvalitet

Fredericia Furniture A/S

Fredericia Furniture er et dansk designhus rundet af en stolt tradition. En tradition for at kende, forsvare og udvikle det håndværk, vi kalder design.

Nordisk Film A/S

Nordisk Film er en førende underholdningsvirksomhed i Norden og en del af Egmont, som udvikler, producerer og markedsfører film og tv-serier på tværs af Norden samt leverer produktions- og efterproduktionsfaciliteter til filmproducenter. Selskabet driver den førende biografkæde i Danmark og Norge og står også for distributionen af PlayStation-produkter, digitale filmtjenester samt virksomhederne Gavekortet.dk og Billetlugen (Venuepoint).

Danske Scenografer

Repræsenterer scenografer i scene, film, tv, udstilling, kostume, lys, rum og event, spil og animation.

Erik Jørgensen Møbelfabrik A/S

I 1954 grundlagde Erik Jørgensen et lille værksted i Svendborg i Danmark. Han udviklede i 1960’erne og 1970’erne en mindre sofakollektion, hvor håndværket og kvaliteten såvel som æstetik var i højsædet. I dag drives familievirksomheden af anden generation og er kendt for sin høje kvalitet samt polstring-ekspertise.

One Collection A/S

Onecollection A/S producerer, markedsfører og sælger møbler under 2 brands. Onecollection har eneretten til Finn Juhls møbeldesign i hele verden, der markedsføres under brandet HFJ – HOUSE. Derudover markedsfører Onecollection en B2B kollektion af kvalitetsmøbler tegnet af: Henrik Tengler, Kasper Salto & Thomas Sigsgaard, Nanna Ditzel, Lars Frank Nielsen og Erla Solveig Oskarsdottir under brandet ONECOLLECTION. Virksomheden er stiftet i 1990 af Ivan Hansen & Hans Henrik Sørensen.

UL

UL (Underwriters Laboratories) repræsenterer en lang række virksomheder inden for varemærkeindustrien.

Nota

Nota er en institution under Kulturministeriet, der producerer og udlåner tekster, der er gjort tilgængelige for mennesker med læsehandicap. Formålet med Nota er at sikre lige adgang til viden, samfundsdeltagelse og oplevelser for mennesker, der ikke kan læse almindelig trykt tekst.