Anmeld

af | jun 24, 2020

På denne side kan alle ‘anmelde’ sider, som menes, primært har til formål at distribuere ulovligt indhold. De præcise kriterier er opført nedenfor.

Bemærk: Anmeldelsen har ikke umiddelbart nogen juridisk betydning, men RettighedsAlliancen vil vurdere om tjensten skal indbringes for domstol mhp. en blokeringkendelse, som betyder at tjensten indgår i Samarbejdslisten over ulovlige tjenester, der distribueres af Kulturministeriet.

Samarbejdslisten kan derefter bruges af f.eks. bureauer, medier og leverandører af systemer til udveksling og afvikling af digital annoncering til at filtrere uønskede sider fra i deres systemer eller af betalingstjenster til at afvise betalingstransaktioner.

Anmeldelsesformular:

Felter med * er påkrævet 

1 + 11 =

Tilgængelighed af listen

Samarbejdslisten distribueres af Kulturministeriet til medlemmerne af Kulturministeriets Dialogforum. Samarbejdslisten er ikke offentlig med henblik på ikke unødigt offentligt at sprede kendskabet til sider med ulovligt indhold. Personer, virksomheder og organisationer har dog mulighed for at forhøre sig, om et konkret site findes på listen ved at rette henvendelse til RettighedsAlliancen.