Indberet

af | maj 1, 2020

Foto: Kaitlyn Baker

Vi monitorerer og indberetter krænkelser af vores medlemmers rettigheder. Vi har en lang række værktøjer og samarbejder på tværs af digitale platforme og aktører, som gør vores håndhævelsesarbejde bredt og effektivt. Styrken i IP-håndhævelse bunder først og fremmest i den store hjælp fra vores mange medlemmer og gode samarbejder.

Hvis du har opdaget en IP-krænkelse eller andre brud på dine rettigheder, kan du indberette det til os via vores formularer til venstre.

Brug desuden denne indberetningsformular, hvis du har mistanke om, at en annonce, du har fundet på internettet, misbruger en kunstners navn eller billede.

Indberetningsformularerne er krypterede og adgangskodebeskyttede. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du sende os en mail.

Du er selv sagt også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om en specifik sag eller krænkelse.

Vores arbejde

RettighedsAlliancens arbejde med beskyttelse af rettigheder på internettet er funderet i mere end 10 års erfaring – erfaring, der har gjort os i stand til at udvikle et effektivt system gennem en unik indsigt i kombinationen af juridiske værktøjer, digitale dynamikker og menneskelige motivationsfaktorer.

Foto: Neonbrand