Foto: Bill Oxford

11 internettjenester er dømt ulovlige ved retten i Holbæk

sep 20, 2019 | Retssager

20. september 2019

RettighedsAlliancen vandt i onsdags endnu en række blokeringssager. I alt blev 11 tjenester dømt ulovlige og skal dermed blokeres af danske internetudbydere.

Videostreaming, BitTorrent, fil-hosting og stream ripping er alle teknologier brugt af de 11 tjenester, som i onsdags blev dømt ulovlige ved retten i Holbæk. Fælles for alle tjenesterne og deres teknologier er, at de har spillet en vigtig rolle i brugeres mulighed for at få adgang til ulovlige kopier af indhold.

Den mest besøgte af de 11 ulovlige tjenester havde på blot én måned mere end 150.000 danske besøgende. Flere af de andre dømte tjenester har danskerne også besøgt over 100.000 gange.

Det er RettighedsAlliancen erfaring, at blokering af de ulovlige tjenester medvirker til, at trafikken til tjenesterne i gennemsnit falder med 75 procent. Dermed reduceres omfanget af ophavsretskrænkelser betydeligt.

Hold dig opdateret

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få seneste nyt direkte i din mailboks. Du kan til hver en tid framelde det igen ved at bruge linket nederst i nyhedsbrevene.

Tak for din tilmelding!