Foto: Os Der Elsker Film

RettighedsAlliancen inviterer til medlemsmøde om Os Der Elsker Film 2.0

mar 8, 2021 | Events

8. marts 2021

Sæt kryds i kalenderen torsdag den 25. marts, hvor RettighedsAlliancen præsenterer relanceringen af kampagnen Os Der Elsker Film og fortæller om nødvendigheden af at oplyse unge danskere om konsekvenserne ved ulovlig streaming.

Os Der Elsker Film 2.0 bygger videre på den storstilede biografkampagne med Lars Brygman og det tilknyttede undervisningsforløb, der løb af stablen tilbage i 2016. Men selvom kampagnen dengang var en udbredt succes, er udfordringerne med ulovlig streaming stadig store. En analyse fra Dansk Erhverv viser, at 41 procent af danskere i alderen 18-29 år har streamet eller downloadet ulovligt indhold inden for de seneste 12 måneder, mens det gælder 12 procent af hele den danske befolkning. 

Det ulovlige forbrug er altså til at tage og føle på, og derfor relanceres Os Der Elsker Film med støtte fra Det Danske Filminstitut, Biografklub Danmark Fonden og Producent Rettigheder Danmark.

På medlemsmødet vil RettighedsAlliancen præsentere Os Der Elsker Film 2.0, dens budskaber, visuelle virkemidler i form af grafikker, “memes” og videoer samt kampagnens ambassadører.

Mødet vil foregå online via Teams den 25. marts kl. 15.00 – 16.00.

Tilmeld dig til sigrid.kjaer-hansen@rettighedsalliancen.dk. Vi sender et link til deltagelse umiddelbart før arrangementets start.