Os Der Elsker Film

af | maj 1, 2020

Foto: Stilbillede fra ODEF-film af Asger Leth

Hvem står bag kampagnen?

Bag Os Der Elsker Film stod Egmont/Nordisk Film, RettighedsAlliancen og en lang række organisationer, selskaber og myndigheder i og omkring filmbranchen, der alle gik sammen for at sætte problemstillingen på dagsordenen.

Se hvem der står bag og læs mere om kampagnen på kampagnehjemmesiden

I 2016 og 2017 rullede et filmspot med Lars Brygmann i hovedrollen over de danske biograflærreder. Spottet var en del af Os Der Elsker Film, der tog afsæt i den alarmerende vækst i ulovlig streaming af film og serier, særligt blandt unge. Med Os Der Elsker film samledes hele filmbranchen, samt en række centrale organisationer og myndigheder om én fælles kampagne.

Gennem biografspot, kampagner på nettet, på sociale medier og undervisning i folkeskolerne, fortalte Os Der Elsker Film om, hvorfor det er sund fornuft at højne informationsniveauet og guide i lovlig retning samtidig med, at der klart og tydeligt blev gjort opmærksom på de mange konsekvenser ulovlig streaming har for brugerne og for branchen.

Kampagnen havde gode resultater og viste, at brug af humor og kanalmix blev modtaget positivt af målgruppen, der responderede positivt på kampagnen. Kampagnefilmen blev set cirka 10 millioner gange i biografen og 1,3 millioner gange online.

Nedenfor kan du se kampagnefilmen med Lars Brygmann i hovedrollen (link til osderelskerfilm.dk)

Hold dig opdateret

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få seneste nyt direkte i din mailboks. Du kan til hver en tid framelde det igen ved at bruge linket nederst i nyhedsbrevene.

Tak for din tilmelding!