Vores medlemmer

af | maj 1, 2020

Foto: Kun Fotografi

RettighedsAlliancens medlemmer består af både små og store virksomheder, organisationer og foreninger. De har alle det tilfælles, at de på den ene eller anden måde har rettigheder til værker, som er beskyttet af ophavsretsloven og/eller af andre immaterielle love. Vores medlemmer har sluttet sig sammen, fordi de ser en værdi i at have en fælles platform – både rent politisk og juridisk og kommunikativt.

RettighedsAlliancen repræsenterer mere end

tusinde danske rettighedshavere inden for de kreative brancher

Foto: Denise Jans

Foto: Nathan Dumlao

Bliv medlem

Overvejer du at blive medlem af RettighedsAlliancen? Eller kunne du tænke dig at vide mere om, hvorvidt det kunne være relevant for dig, din virksomhed, eller din organisation at være en del af vores interesseorganisation?

Hvis dit værk bliver krænket

Vi monitorerer bredt på digitale platforme, men det er en stor hjælp, når vores medlemmer og samarbejdspartnere indberetter ophavsretskrænkelser. Du kan bruge vores indberetningsformularer, hvis du oplever et værk, der bliver krænket. Det kan være alt fra et specifikt værk til et helt site, der indeholder flere værker uden de fornødne rettigheder.

Foto: Rupixen Com

Foto: Denise Jans

Foto: Christin Hume

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du kan sende en mail via nedenstående formular, eller gå til vores sekretariatsside, hvis du leder efter en specifik medarbejder.