Sekretariatet

Foto: Christin Hume

RettighedsAlliancens sekretariat varetager den daglige drift af organisationen. Vi er et lille kontor, lokaliseret på Vesterbrogade, hvor vi samarbejder tæt om at begrænse problemerne med det ulovlige marked. Vores kompetencer spænder fra jura over kommunikation til data og teknisk ekspertise. RettighedsAlliancens tilgange til rettighedsbeskyttelse afspejles i sekretariatet, hvor vores styrke ligger i vores vidtrækkende ekspertiseområder.

Ring til vores hovedtelefon på +45 60566364, eller find specifik medarbejder nedenfor.

Find medarbejder

Allan Bartroff
Senior rådgiver

Som seniorrådgiver inden for public affairs er Allan den, der har fingeren på pulsen, når det gælder om at få RettighedsAlliancens arbejde på den politiske dagsorden. Allan står for kontakt til de danske myndigheder og til nordiske brancheorganisationer, idet han er den der trækker i trådende, når strategi skal omsættes til konkrete initiativer og etablering af eksterne samarbejder.

Allan er desuden involveret i RettighedsAlliancens arbejde med implementering af EU-regulativer, og er derudover involveret i blokerings- og oplysningsaktiviteter som bl.a. Share With Care og undervisningsprojektet Del – Med Omtanke.

Ditte Rie Agerskov
Kommunikationschef

Ditte er ansvarlig for RettighedsAlliancens kommunikationsteam og har det forkromede overblik over vores interne og eksterne kommunikation. Hun er en vigtig brik i den strategiske udvikling af teamets arbejde, og hun har altid en god idé til, hvordan vi bedst får vores budskaber igennem.

Ditte er derudover en haj til at skrive de fondsansøgninger, der er med til at understøtte RettighedsAlliancens kampagner og projekter økonomisk.

Emilie Mølhave Lorenzen
Analytiker

Emilie er som analytiker ansvarlig for at indsamle de mange data, der er essentielle for RettighedsAlliancens arbejde med bekæmpelse af det ulovlige marked. Hun har kontakten til vores dataleverandører og holder øje med tendenser og trends inden for ulovlig streaming og download. Derudover håndterer Emilie den daglige proces med opdatering og vedligehold af Samarbejdslisten og overvågning af mirror sites.

Desuden er Emilie kontorets bogfører og en troldmand i et Excel-ark.

Erik Lindevang Madsen
Senior IPR-rådgiver

Erik er designernes mand. Med en baggrund i både politiet og i møbelbranchen har han stor erfaring med bekæmpelse af ulovlige designkopier. Erik navigerer derfor ubesværet i efterforskning og håndhævelse af vores designmedlemmers rettigheder, udarbejder både pro- og reaktive IP-strategier og bruger sit stærke internationale netværk til at løse sager på tværs af grænser.

Desuden har Erik formået at samle RettighedsAlliancens designmedlemmer om den informative flyer ”Hvorfor originaler?”.

Maria Fredenslund
Direktør

Maria er direktør og grundlægger af RettighedsAlliancen og har fra begyndelsen været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af organisationen. Maria er fan af kreativitet og digital innovation, og har derfor dedikeret sig til at sikre kulturbranchens vilkår og rettigheder på internettet. Som advokat med speciale i ophavsret bruger Maria således sin ekspertise til at guide og rådgive RettighedsAlliancens medlemmer til at navigere i ophavsretten, når hun ikke holder landets politikere på tæerne og minder dem om at værne om kulturbranchens rettigheder.

Maria er desuden en af landets skarpeste oplægsholdere og deltager flittigt i paneldebatter både i Danmark og internationalt, og så har hun også undervist unge jurister i ophavsret på Københavns Universitet.

Tlf: +45 21 64 74 48

Sigrid Kjær-Hansen
Projektkonsulent

Sigrid er projektkonsulent og en del af RettighedsAlliancens kommunikationsteam. Hun står for kampagnen Os Der Elsker Viden og er med til at sikre, at studerende er opdaterede på ophavsretten. Derudover varetager hun en række forskellige kampagne- og kommunikationsopgaver. 

Desuden er Sigrid er med til at sikre, at kampagnernes hjemmesider og sociale medier altid ser skarpe ud.

Sofie Guldager Rafn
Presseansvarlig

Som presseansvarlig har Sofie ansvaret for at få udbredt RettighedsAlliancens vigtige budskaber til vores medlemmer og til pressen. Hun udvikler løbende vores strategi på området, og som uddannet journalist har hun altid en god vinkel i ærmet.

Desuden står Sofie for vores nyhedsbrev og samler derudover hvert år RettighedsAlliancens indsatser og resultater i årsberetningen.

Tlf: +45 22 10 08 25

Thomas Heldrup
Juridisk chef
Thomas Sørensen
Senior IT-efterforsker
Victoria Agerskov
Projektassistent

Victoria er projektassistent i RettighedsAlliancen og beskæftiger sig både med monitorering og nedtagning af krænkelser online. Derudover assisterer hun med diverse opgaver i relation til vores kampagneaktiviteter.

Når Victoria ikke er på RettighedsAlliancens kontor, studerer hun til daglig på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Emdrup.

Foto: Thomas Tolstrup

Hold dig opdateret

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få seneste nyt direkte i din mailboks. Du kan til hver en tid framelde det igen ved at bruge linket nederst i nyhedsbrevene.

Tak for din tilmelding!