Info & guides

af | maj 1, 2020

Foto: Hello I M Nik

Det kan være en udfordring at navigere rundt på det internet, vi alle bruger hver eneste dag, og det kan være en udfordring at gennemskue, hvornår ens adfærd er lovlig eller det modsatte.

En stor del af RettighedsAlliancens arbejde består derfor i at indsamle og bearbejde information og data, så vi kan tilegne os dybdegående viden om den digitale verden og de markeder, lovlige om ulovlige, der findes på internettet.

Den viden har vi kondenseret til nogle gode råd og tommelfingerregler, som du kan tilgå under fanen gode råd til sikker adfærd. Hvis du vil være helt på forkant med ophavsretten, har vi beskrevet den her.

Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Foto: Carlos Alberto Gomez Iniguez

Gode råd til sikker adfærd

Hvad bør du være opmærksom på, når du bevæger dig rundt på internettet? Hvad er der af do’s and dont’s? RettighedsAlliancen giver her en række gode bud til sikker adfærd på nettet.

Foto: Gilaxia

Ordbog

Hvad betyder BitTorrent, streaming og cyberlocker? Det digitale område indeholder mange fremmedord og tekniske begreber. I vores ordbog finder du forklaring på nogle af de mest kryptiske termer.

Foto: Jj Ying

Foto: Noom Peerapong

Foto: Sebastian Pichler

Ophavsretten

Det er ikke altid lige enkelt at forstå ophavsretsloven, og hvilke regler der gælder hvornår. Derfor arbejder vi hele tiden på at gøre det så enkelt som muligt at forstå de mange facetter af ophavsretten.