Bliv medlem

af | maj 1, 2020

Foto: Annie Spratt

Vores medlemmer

RettighedsAlliancens kerneopgave er at kæmpe for at beskytte den kreative branches rettigheder på internettet, og som interesseorganisation repræsenterer vi mere end 100.000 danske rettighedshavere inden for blandt andet film-, musik-, litteratur-, billede-, design- og mediebranchen.

Se vores medlemmer

RettighedsAlliancen har en rigtig god dialog med og relation til en række aktører. De ved præcis, hvem de skal gå til, hvis der ses noget, som der ikke skal være på de online platforme. Og der kan vi som virksomhed se en klar fordel i, at vi rent økonomisk og ressourcemæssigt kan stå stærkere ved at stå sammen.

Ann Yoo Porsild Lynard

Executive PA og IPR Manager, Republic of Fritz Hansen - Medlem hos RettighedAlliancen

RettighedsAlliancen er en forening af store og små virksomheder, producenter, foreninger og organisationer inden for de kreative brancher. Vores medlemmer har sluttet sig sammen, fordi de ser en værdi i at have en fælles platform – både rent politisk og juridisk i arbejdet med deres rettigheder. Vi beskytter medlemmernes rettigheder ved konkret håndhævelse af ulovlige aktiviteter, og vi arbejder for at skabe og sikre de bedst mulige rammevilkår for vores medlemmer.

Lige meget, om du har brug for hjælp til at sikre dine værker eller ønsker et stærkt bagland, der arbejder politisk og aktivt for at sikre fundamentet for din forretning, kan du finde værdi i et medlemskab hos os.

Ønsker du at blive medlem eller blot at høre mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at ringe på +45 6056 6364 eller sende os en mail på mail@rettighedsalliancen.dk

Du kan også læse mere om vores organisation og organisering i vores vedtægter. Her kan du blive klogere på generalforsamlinger, medlemskontingenter og bestyrelsesbestemmelser.

Du kan også i nedenstående video høre, hvorfor PP Møbler og Fritz Hansen ser værdi i at være medlem hos RettighedsAlliancen.

Arbejder du med design?

Vores designmedlemmer har brug for en lidt anderledes ophavsretlig beskyttelse, end de af vores medlemmer, der arbejder med digitalt indhold. At beskytte mod ulovlig kopiering af fysiske produkter kræver bl.a. monitorering af div. platforme, indsigt i de ulovlige distributionskæder og indgivelse af toldanmodninger.

Foto: Dane Deaner