Foto: Thomas Tolstrup

RettighedsAlliancen søger jurist: Interesserer du dig for de kreative brancher, den digitale udvikling og regulering?

okt 4, 2024 | Samarbejder

4. oktober 2024

Så har du nu chancen for at blive en del af RettighedsAlliancens lille, dedikerede team.

Ophavsretten er i rivende udvikling i disse år grundet udviklingen indenfor kunstig intelligens, og RettighedsAlliancen spiller en stor rolle i denne forbindelse. Vi søger derfor en jurist, der har lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem regulering og jura, hvor du både vil få en understøttende rolle i forbindelse med direktørens arbejde, men også vil få ansvaret for selvstændige projekter. Du vil skulle drive projekter fra start til slut i samspil med kolleger, medlemmer og samarbejdspartnere. Projekterne spænder fra juridiske analyser, over større rapporter til udarbejdelse af konkrete juridiske anbefalinger. Du skal sætte en ære i at være grundig og trives i en udadvendt rolle med stor kontaktflade. Du vil desuden skulle assistere i forhold til bestyrelsesarbejde og øvrigt administrativt juridisk arbejde.

Om dig:

  • Du interesserer dig for IP og synes især, at ophavsret er spændende
  • Du ønsker at være med til at udvikle rammerne for beskyttelse af rettigheder
  • Du vil kæmpe for rettighedshaverne i en tid i hastig forandring
  • Du trives i samarbejdet og kontakten med andre samarbejdspartnere
  • Du er udadvendt, proaktiv, opsøgende, grundig og så er du god til at netværke og formidle
  • Du besidder masser af team-ånd

Du vil få et tæt samarbejde med vores direktør og chef-jurist, men også med vores øvrige team, hvor vi med hver vores kompetencer løfter projekter, retssager, kampagner, håndhævelse osv. i flok.

Om RettighedsAlliancen:

RettighedsAlliancens sekretariat har 11 medarbejdere, bestående af specialister indenfor jura, politisk samarbejde og kommunikation. Vi er en forening, der sætter dagsorden inden for digital håndhævelse af IP-rettigheder.

Vi kan tilbyde dig at blive en del af en inspirerende arbejdsplads på Vesterbrogade i København, med et stærkt fællesskab, let til latter, store ambitioner, og hvor vores tillid til hinanden er fundamentet.

Som interesseorganisation repræsenterer vi danske rettighedshavere indenfor den kreative branche, og vi arbejder for bedre vilkår for kreativt indhold og produkter på internettet, gennem politiske indsatser, efterforskning og håndhævelse, samt gennem oplysning og kampagner, der øger respekt og viden omkring IP-rettigheder.

Stillingen er fuldtid.

Ansøgning

Deadline for ansøgninger er d. 27. oktober, men send gerne din ansøgning før, da vi indkalder til samtaler løbende og afslutter ansøgningsprocessen, hvis vi finder en egnet kandidat inden fristens udløb.

Ansøgning, CV og bilag sendes i én samlet pdf til Ditte.Agerskov@rettighedsalliancen.dk

Hent stillingsopslaget som pdf her