Foto: Tyler Callahan

Dansk Erhverv og RettighedsAlliancen inviterer til seminar om udviklingen på det ulovlige marked

apr 18, 2023 | Events

18. april 2023

GRATIS FOR RETTIGHEDSALLIANCENS MEDLEMMER
Benyt rabatkoden Rabat2023 ved tilmelding.

Danskerne streamer og downloader i stort omfang på nettet. Men ikke alt indhold der forbruges, er lovligt. Nye tal fra Dansk Erhverv og RettighedsAlliancen viser, at en stor del af danskerne desværre benytter sig af ulovligt indhold.

Dansk Erhverv afholder i samarbejde med RettighedsAlliancen seminar om omfanget af rettighedskrænkelser onsdag d. 3. maj kl. 13.00 – 16.00.

På seminaret vil Dansk Erhverv præsentere nye og endnu ikke offentliggjorte data indenfor det ulovlige forbrug af indhold samt deling af passwords til indholdstjenester. Uden at løfte sløret, kan man konstatere, at der forsat er et betydeligt omfang af ulovlig brug af indhold – alt fra film og musik over studiebøger til live-sport-indhold. Dette ulovlige forbrug er en reel trussel mod de kreative erhverv inden for produktion af film og musik, af studiebøger og også mod de lovlige distributionstjenester af tv og streaming.

RettighedsAlliancen er sat i verden for at beskytte indhold og kreativitet og vil på seminaret komme ind på, hvordan man bedst beskytter forskellige typer af indhold, baseret på mange års erfaring indenfor både håndhævelse og oplysning.

Seminaret vil ligeledes sætte fokus på, hvordan ulovlig distribution af live sport udgør en alvorlig konkurrenceforvridende trussel med oplæg fra TV2 og Divisionsforeningen, efterfulgt af en paneldebat om beskyttelse af live-sport, hvor RettighedsAlliancens direktør Maria Fredenslund ligeledes vil deltage.

Adfærdschef Laurits Rohden Skov vil på seminaret hjælpe os med at forstå, hvorfor oplysning ikke kan stå alene, og hvad der ellers skal til for at ændre brugernes adfærd.

Du kan tilmelde dig seminaret hér – senest d. 2. maj.

Seminaret afholdes hos Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K.

Deltager du som medlem af RettighedsAlliancen, kan du med brug af rabatkoden Rabat2023 ved tilmelding få gratis adgang til seminaret.