Foto: Rachael Henning

RettighedsAlliancen lancerer ny hjemmeside

maj 15, 2020 | Events

15. maj 2020

For at øge synligheden af de ophavsretlige problematikker de kreative brancher oplever på internettet, er RettighedsAlliancen gået i luften med en ny hjemmeside.

Det har aldrig været mere væsentligt at formidle let tilgængelig information om de udfordringer, de kreative brancher møder på et internet, hvor ulovlig brug af indholdsprodukter er en konstant hæmsko for lovlige tjenesters udvikling og innovation.

Almindelige brugere såvel som myndigheder og samarbejdspartnere kan på den nye hjemmeside finde relevante oplysninger og guides til lovlig adfærd, ligesom man også vil kunne finde information om bl.a. jura, håndhævelse og RettighedsAlliancens mange projekter og samarbejder på tværs af organisationer, myndigheder og lande.

På den nye hjemmeside er også et dedikeret presserum, hvor journalister kan finde kontaktoplysninger, pressemeddelelser og nyhedsarkiv. Det er ligeledes også blevet muligt at skrive sig op til et nyhedsbrev med seneste nyt fra RettighedsAlliancen. 

Gennem de seneste år har RettighedsAlliancen oplevet en stigende interesse for arbejdet med rettighedskrænkelser på internettet ikke kun herhjemme, men også i udlandet. Derfor kommer der i løbet af kort tid også en engelsksproget version af den nye hjemmeside.