Foto: Markus Spiske

Hvordan ser internettet ud anno 2019? Bliv klogere til Internetdagen

sep 3, 2019 | Events

3. september 2019

Torsdag den 5. september afholdes Internetdagen & Dansk IGF 2019, hvor du kan blive klogere på, hvordan internettet ser ud anno 2019 gennem oplæg og debatter om både erhverv, teknik og jura. 

Internetdagen og Dansk IGF 2019 er arrangeret af Dansk Internet Forum og Erhvervsstyrelsen, som dagen igennem giver dig mulighed for at følge fire ”spor”: Erhverv, teknik, jura og Dansk IGF, der med oplæg og debatter spreder sig over forskellige scener i Tivoli Hotel & Congress Center, hvor arrangementet afholdes.

Programmet indledes af en velkomst ved erhvervsminister Simon Kollerup og DIFO efterfulgt af en keynote af Prof. DDr. Manfred Spitzer, der vil tale om digitaliseringens indflydelse på mentale funktioner. Andre oplæg går bl.a. under overskrifterne ”Hvordan skal vi snakke om etik i AI?”, ”Skal tech giganterne reguleres” og ”Hvordan gør vi internettet mere bæredygtigt?”.

Også RettighedsAlliancen direktør Maria Fredenslund deltager i en paneldebat, om hvordan vi styrker unge i deres færden på internettet, med bl.a. vicedirektør i Forbrugerrådet, Mette Raun Fjordside, og 18-årige Olivia, som er aktiv i Medierådets ungepanel.

RettighedsAlliancen er medlem af DIFO, der repræsenterer et bredt udsnit af det danske internetsamfund, og som er arrangør af Internetdagen og Dansk IGF-konferencen.

Internetdagen & Dansk IGF
Den 5. september, kl. 09.00 – 17.00
Tivoli Hotel & Congress Center, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V

Se hele programmet og tilmeld dig her.