Foto: Denise Jans

RettighedsAlliancen og DFI inviterer til virtuelt Gå-hjem-møde om det ulovlige marked

maj 16, 2022 | Events

16. maj 2022

Mere end en halv million danskere ser film og TV-serier ulovligt

Virtuelt gå-hjem-møde på Teams d. 31. maj 2022.

Danskernes brug af ulovlige tjenester er omfattende. Ifølge en ny undersøgelse ser 580.000 danskere hver måned film og serier på ulovlig vis. Branchen er på mange måder mere udfordret end nogensinde før.

Tirsdag d. 31. maj holder RettighedsAlliancen og Det Danske Filminstitut virtuelt gå-hjem-møde, hvor vi vil opdatere på udviklingen på det ulovlige marked i Danmark. Et ulovligt marked, der i stor stil er rykket ind på lovlige, åbne platforme som Facebook og YouTube, og hvor de kriminelle er kreative i forsøget på at udbrede det ulovlige indhold med nye, organiserede metoder.


Eftermiddagens program:

14.00 – 14:30: Seneste data om det ulovlige marked i Danmark og i Norden
MediaVision har siden 2014 hvert år gennemført en analyse af det ulovlige marked i Norden og vil med deres præsentation give en status på det ulovlige marked / v. Mediavision

14.30 – 15.00: Baggrund, perspektiv og handlemuligheder på udviklingen på det ulovlige marked, som præsenteret af MediaVision / v. Maria Fredenslund, RettighedsAlliancen

Arrangementet er gratis og er online via Teams

Du tilmelder dig ved at sende en mail til RettighedsAlliancen på: sigrid.kjaer-hansen@rettighedsalliancen.dk senest d. 30. maj. Link bliver sendt ud sidst på dagen mandag d. 30.