Foto: Kimberly Farmer

Øget fokus på unge med nye kræfter i RettighedsAlliancen 

jun 1, 2023 | Samarbejder

1. juni 2023

Undervisningsforløb er et vigtigt ben i RettighedsAlliancens arbejde for at skabe lovlig adfærd iblandt unge. Nu styrkes indsatsen med en nyansat projektleder dedikeret til området. 

RettighedsAlliancen har ansat Iben Ohl som projektleder med fokus på undervisningsforløb og indsatser målrettet unge. Men selvom Iben er ny i RettighedsAlliancens sekretariat, har hun et indgående kendskab til RettighedsAlliancens indsats på undervisningsområdet. Gennem flere år som Redaktør for eksterne partnerskaber hos Alinea, har hun siddet på den anden side af bordet, i udviklingen af flere af RettighedsAlliancens tidligere undervisningsforløb, herunder ”Skærmen fuckr med dig” og ”Del – med omtanke”.

Iben er kandidat i didaktik og er uddannet skolelærer med mange års erfaring fra den danske folkeskole. Denne indsigt har hun efterfølgende omsat til skarpe undervisningsforløb for virksomheder som Lego, Røde Kors og Det Kongelige Teater, hos forlaget for læremidler Alinea. 

I de kommende år har RettighedsAlliancen flere nye initiativer i støbeskeen, som skal lede de unge i en mere lovlig retning. Her vil Iben spille en vigtig rolle i udviklingen af nye undervisningsforløb, samt i RettighedsAlliancens nye ungepanel, der skal øge viden om unges holdning til og forbrug af ulovligt indhold. Vi ser frem til at have Ibens ekspertise indenfor husets fire vægge, hvilket uden tvivl vil sætte et stort aftryk på RettighedsAlliancens fremadrettede indsats overfor unge.