Foto: Teemu Paananen

RettighedsAlliancen diskuterer ‘trusted notifiers’ på Internetdagen

sep 10, 2018 | Analyse, Events

10. september 2018

Dette års Internetdag sætter fokus på, hvilke udfordringer og dilemmaer internettet medfører, set fra et juridisk, teknisk og erhvervsmæssigt perspektiv. Et af dagens omdrejningspunkter er de såkaldte ‘trusted notifiers’, som RettighedsAlliancens direktør, Maria Fredenslund, vil deltage i en debat om.

Er vi en hjælpende hånd eller en online milits? På årets Internetdag, den 1. oktober, inviterer Dansk Internet Forum og Erhvervsstyrelsen til debat om ‘trusted notifiers’, et muligt værktøj til at forhindre deling af ulovligt indhold på nettet.

Trusted notifiers er private organisationer, som RettighedsAlliancen, der hurtigt kan indberette ulovligt indhold online, til eksempelvis de sociale medier, som derpå kan fjerne indholdet.

Panelet i debatten består, foruden RettighedsAlliancens direktør, Maria Fredenslund, af Jacob Mchangama, direktør i Justitia, samt Christine Sørensen, Public Policy & Government Relations Manager ved Google Danmark.

Deltagelse er gratis, men der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Læs mere om konferencen og tilmeld dig på internetdagen.dk.