Foto: Thomas Tolstrup

RettighedsAlliancen søger juridisk studentermedhjælper

jan 12, 2024 | Samarbejder

12. januar 2024

Interesserer du dig for de kreative brancher og den digitale udvikling?

Så har du nu chancen for at blive en del af RettighedsAlliancens team. Vi arbejder med at beskytte og håndhæve kreativt indhold på internettet, blandt andet ved at fjerne ulovlige delinger af film, bøger og annoncer for kopidesign på forskellige online platforme. Er du jurastuderende på sidste år af bacheloren eller startet på kandidaten, har du eller har du haft enten immaterialret, entertainmentret eller IT-ret, er du teknisk kyndig, og drømmer du om at blive de danske rettighedshaveres helt i skysovs? Så er du muligvis den studentermedhjælper, vi leder efter. 

Som juridisk studentermedhjælper hos RettighedsAlliancen, vil du:  

  • Håndtere indberetninger om rettighedskrænkelser fra medlemmer. 
  • Overvåge, bevissikre og anmelde krænkelser af vores medlemmers indhold, via blandt andet Metas og YouTubes beskyttelsesværktøjer. 
  • Overvåge nye tendenser på sociale medier som TikTok og Twitch og udarbejde undersøgelser heraf. 
  • Monitorere blokeringer af ulovlige hjemmesider, udarbejde månedlige rapporter om effekten heraf.
  • Bidrage til at løse og løfte de praktiske opgaver på kontoret 
  • Assistere i behandlingen af vores sager – fra kopiering af lærebøger til kunstig intelligens.

I jobbet vil du få praktisk erfaring med immaterialret, særligt ophavsret og personlighedsret, og indblik i et juridisk felt i rivende udvikling. Du vil få ekspertise indenfor den tekniske og konkrete beskyttelse af indhold, og sætte dit eget præg på, hvordan vi arbejder med at beskytte danske rettighedshavere og deres værker mod en ulovlig udnyttelse på internettet på bedst mulig vis.

Om RettighedsAlliancen

RettighedsAlliancen består af et mindre team af personer, der er specialiseret indenfor jura, efterforskning, politisk samarbejde og kommunikation, og deler passionen for at beskytte rettigheder og skabe gode vilkår for rettigheder på nettet. 

Vi kan tilbyde dig at blive en del af en inspirerende arbejdsplads på Vesterbrogade i København, med et stærkt fællesskab, let til latter, store ambitioner, og hvor vores tillid til hinanden er fundamentet. 

Antallet af timer og arbejdstid aftales nærmere, og vi er fleksible i forhold til dit studie.  

Ansøgning 

Vi forventer opstart allerede i sidste uge af januar. Send os derfor din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale. 

Ansøgning, CV og bilag sendes i én samlet pdf til kommunikationschef Ditte Agerskov på ditte.agerskov@rettighedsalliancen.dk.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Thomas Heldrup, Head of Content Protection & Enforcement, på thomas.heldrup@rettighedsalliancen.dk

Hent stillingsopslaget som pdf her