Foto: John Schnobrich

RettighedsAlliancen søger unge, skarpe hjerner til en snak om sociale medier

apr 18, 2023 | Samarbejder

18. april 2023

Vi annoncerer derfor efter unge, der kan deltage i vores ungepanel og derved bidrage til vores viden om udviklingen på de sociale medier.

I er meget velkommen til at dele vores opslag.


Er du mellem 15 og 17 år og kender rigtig godt til de nyeste trends og tendenser på sociale medier? Så er det måske dig, vi søger.

RettighedsAlliancen er en interesseorganisation, som bl.a. arbejder for musik- og filmbranchen, hvor vi bekæmper det ulovlige marked af musik og film på internettet. Vores arbejde er baseret på viden, og den viden vil du kunne være med til at bidrage til. Vi vil gerne vide mere om unges måder at være og begå sig på sociale medier – og online i det hele taget. Med din hjælp vil vi blive meget klogere på unges adfærd og kunne nå nye højder i vores arbejde.

Derfor søger vi unge til vores panel, som består af 8 unge i alderen 15-17 år, som sammen med en medarbejder fra RettighedsAlliancen jævnligt mødes til en snak om unges brug af sociale medier. Herunder vil der også blive talt om, hvor man som ung støder på f.eks. ulovlige film og andet rettighedsbeskyttet indhold online. Det er vigtigt for os at understrege, at du hverken skal udlevere dig selv, dine venner eller andre i din omgangskreds. Formålet er udelukkende at bidrage til at gøre os klogere på tidens tendenser.

Dit arbejde vil bestå af fysiske møder af max 2 timers varighed på vores kontor i København V, og der er foreløbigt planlagt 2 møder i 2. halvår 2023. Hvis behovet opstår, kan man godt blive indkaldt til flere møder.

Løn er honorarbaseret med en timeløn på 150 kr., og eventuel transport til vores kontor bliver også betalt.

Hvis du har spørgsmål eller vil sende en ansøgning, så ret henvendelse til iben.ohl@rettighedsalliancen.dk.

Hvis du kommer i betragtning til en plads i vores ungepanel, vil du blive indkaldt til en samtale. Derudover vil vi holde et opstartsmøde, når panelet er etableret. På mødet vil du få mere at vide om, hvad arbejdet består i, og hvilke forventninger vi har til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Mange hilsner fra

RettighedsAlliancen