Foto: Thomas Tolstrup

RettighedsAlliancen søger jurist med erfaring indenfor varemærke-, design- og ophavsrettigheder

okt 11, 2022 | Samarbejder

11. oktober 2022

Vil du være med til at varetage og beskytte 100.000 danske IP-rettighedshaveres interesser og gøre en forskel for skaberne af bl.a. design, film, litteratur og musik? Så er du muligvis det nyeste skud på stammen i vores lille, dedikerede team.

RettighedsAlliancen leder efter en erfaren, nysgerrig og dygtig jurist til tiltrædelse snarest muligt. Som interesseorganisation repræsenterer vi danske rettighedshavere indenfor den kreative branche, og vi arbejder for bedre vilkår for kreativt indhold og produkter på internettet, gennem politiske indsatser, efterforskning og håndhævelse, samt gennem oplysning og kampagner, der øger respekt og viden omkring IP-rettigheder. 

Som jurist hos RettighedsAlliancen, vil du varetage opgaver som eksempelvis sagsbehandling i sager om ulovlig kopiering, håndhævelse på online-platforme, administrative opgaver, og drift af projekter og processer.

Vi ser gerne, at du:

  • har erfaring med håndhævelse af IP-rettigheder,
  • har lyst til at være med til at udvikle området,
  • er kreativ tænkende, og handlekraftig,
  • tager ansvar for opgaver og processer
  • er udadvendt og besidder masser af team-ånd,
  • ikke bange for at tage fra på andre områder, som ikke er jura, når der er brug for det.

Vi tilbyder, at du kan være med til at gøre en forskel for produktionen af kreativt indhold og produkter i Danmark og for den digitale udvikling. Derudover tilbyder vi fleksibilitet og arbejdsrammer tilpasset den måde, som du arbejder bedst på, fantastiske kolleger, højt humør, og kontor centralt i København.

Du vil få et tæt samarbejde med vores chef-jurist, men også med vores øvrige team, hvor vi med hver vores kompetencer løfter projekter, retssager, kampagner, håndhævelse osv. i flok.

Om RettighedsAlliancen 

RettighedsAlliancens sekretariat har 10 medarbejdere, bestående af specialister indenfor jura, efterforskning, politisk samarbejde og kommunikation. Vi er en forening, der sætter dagsorden inden for digital håndhævelse af IP-rettigheder. 

Medansvar, gensidig tillid og initiativ er grundpillerne i den måde, vi sammen driver RettighedsAlliancen fremad på. Du vil blive en del af en lille arbejdsplads med store ambitioner, som holder til på Vesterbrogade i København.

Stillingen er fuldtid.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Ditte Rie Agerskov på +45 22 73 68 68 (fraværende i uge 42)

Ansøgning 

Deadline for ansøgninger er d. 7. november, men send gerne din ansøgning før, da vi indkalder til samtaler løbende. Ansøgning, CV og bilag sendes i én samlet pdf til Ditte.Agerskov@rettighedsalliancen.dk

Læs mere om RettighedsAlliancen her: www.rettighedsalliancen.dk