Foto: Absolutvision

Share With Care: Stor oplysningsindsats i luften

jun 10, 2013 | Kampagner, Samarbejder

10. juni 2013


En samlet telebranche i skikkelse af Teleindustrien og DI ITEK samt Kulturministeriet og RettighedsAlliancen har for kort tid siden løsnet fortøjningerne og tændt op under en stor fælles oplysningsindsats – der nu er i luften.

Share With Care er titlen på initiativet, der handler om at fortælle om alle de lovlige nettjenester, hvor man kan opleve kultur, kunst og kreative produkter i digitalt format.

Der er flere, end de fleste tror, og bruger man dem, er man med til at sikre, at kunstnere og producenter får betaling for det arbejde, de har investeret i produkterne.

Indsatsens formål: Del med omtanke

Vi elsker oplevelser – og vi elsker at dele. Formålet er at hjælpe hinanden med at opleve og dele med omtanke.

Derfor vil indsatsen oplyse om de mange lovlige tjenester, og den vil skabe dialog mellem brugerne og branchen, så vi kan samarbejde om at skabe de bedste betingelser for et blomstrende marked med musik, film, tv, litteratur og spil.

Oplysning og ændring af adfærden

Indsatsen vil altså ikke kun fortælle om, hvordan man kan opleve, dele og samtidig sikre, at der er betaling til de mennesker, der har knoklet for at gøre oplevelserne mulige. Den vil også sætte spot på, at brugernes adfærd er afgørende for, om markedet kan blomstre.

Af den grund vil vi også arbejde med at få flere brugere til at anvende lovlige frem for ulovlige tjenester. Vi er på vej, men vi kan sagtens nå længere endnu.

Mød os på Facebook og festivaller

Du kan følge med i indsatsen på Facebook, og vi kommer også til at være til stede på en række festivaller hen over sommeren, inden kampagnen for alvor får luft under vingerne til efteråret.

Læs mere på www.sharewithcare.dk.