Foto: osderelskerfilm.dk

’Os Der Elsker Film’ indtager det store lærred

maj 14, 2021 | Kampagner

14. maj 2021

Den aktuelle kampagne ’Os Der Elsker Film’ er netop kickstartet i landets biografer. Her dukker skuespiller Anders Juul frem på skærmen og minder publikum om de gode grunde til at se film lovligt 

”Tak fordi du ser os. Vi ser også dig”. Det er de velmente og dog alvorlige ord som lyder, når Anders Juul toner frem blandt reklamespots på det store lærred i landets biografer. Kristi Himmelfartsdag var der præmiere på ’Os Der Elsker Films’ biografkampagne, og der findes næppe et bedre tidspunkt at understrege de gode grunde til at støtte dansk film, efter mange måneders længsel efter at se film i biografen. 

’Os Der Elsker Film’-spottet kører i landets biografer, og er et supplement til kampagnens tilstedeværelse på de sociale medier. Kampagnen giver et klap på skulderen til alle dem, der støtter og bakker op om danske film ved at se dem på lovlig vis, og understreger samtidig de alvorlige konsekvenser ved at streame og downloade film ulovligt. 

Se biografspottet herunder:

Med en hårfin balance mellem oplysning, humor og alvor, søger ’Os Der Elsker Film’ at møde målgruppen i øjenhøjde. Her er særligt de 18-29-årige i fokus, da en analyse fra Dansk Erhverv fra 2020 viser, at 41 procent i alderen 18-29 år har forbrugt film og serier ulovligt de seneste 12 måneder. 

Målet med ’Os Der Elsker Film’ at få flere unge til at fravælge de ulovlige tjenester, blandt andet ved at motivere gennem de gode grunde til at se film lovligt. ”Du ved godt, hvad det betyder for branchen, ikke? Det betyder alt. På den måde går pengene til os der laver film og som elsker film. Ligesom du elsker film.” Med disse ord fra Anders Juul, kan det filmelskende publikum synke ned i biografsædet med god samvittighed. Og forhåbentlig hænger ordene ved, når publikum i fremtiden skal vælge, hvordan de vil se film. 

Læs mere på www.osderelskerfilm.dk

Besøg Os Der Elsker Films Facebookside her

Læs pressemeddelelsen her