Foto: Thomas Tolstrup / RettighedsAlliancen

RettighedsAlliancen ansætter stærk international profil

mar 22, 2024 | Samarbejder

22. marts 2024

Med ansættelsen af juridisk ekspert i IPR Juan Rotger, styrker RettighedsAlliancen sine håndhævelsesindsatser med nye specialiserede kompetencer.

RettighedsAlliancen hiver en stærk juridisk ekspert ind fra udlandet, der, som del af håndhævelsesteamet, skal styrke vores håndhævelses- og beskyttelsesindsatser.

Juan Rotger er jurist med en Master i Intellectual Property Law og Sports Law fra universiteter i både Argentina og Spanien. Han er specialist i beskyttelse og håndhævelse af rettigheder på internettet og har i en årrække arbejdet med beskyttelse af livesport som Legal Counsel hos den spanske professionelle fodboldliga La Liga. Juan er en stærk international profil, der på bedste vis komplimenterer de øvrige kompetencer og profiler i RettighedsAlliancen.

Find Juan Rotger på linkedin her

RettighedsAlliancens direktør Maria Fredenslund siger: 

”Jeg er henrykt over, at Juan har besluttet at arbejde sammen med os i RettighedsAlliancen. Hans kompetencer inden for online beskyttelse af ophavsrettigheder er unikke, ligesom hans erfaringer og indsigt i dette felt fra arbejdet med rettigheder hos La Liga. Med hans forståelse for kommercielle og forretningsmæssige anliggender er Juan mere end et perfekt match til vores team.”

Læs også: RettighedsAlliancen og La Liga vinder sag om blokering af ulovlig live-sport